Skip to content

"

Dit is geen get-rich quick."

Wat waren jouw interesses om te beginnen met traden?

Ik ben vanaf jongs af aan al gefascineerd geweest door succes en welvaart. Toen ik ouder werd besefte ik me dat het leven te kort is om 50 jaar voor een baas te werken en besloot zelf het heft in handen te nemen. Na enige tijd zoeken kwam ik op trading uit via een vriend en ben hiermee aan de slag gegaan.

Hoe reageerde de mensen om jou heen toen je zei dat je wilde leren traden?

Dat is toch meer gokken dan een echte baan’ was een zin die ik van veel mensen gehoord heb. Ondanks dat heb ik vanaf dag één altijd steun en motiverende woorden gekregen van mijn familie en beste vrienden.

Binnen hoe snel dacht je geld te verdienen en hoe denk je daar nu over?

Ik heb me op het begin al heel erg verdiept in mindset en psychologie rondom trading, dit resulteerde erin dat ik reëel was met het feit dat dit geen ‘get rich quick’ dingetje was. Door deze denkwijze vanaf begin af aan te herhalen voor mezelf heb ik minder last van gretigheid en haast bij het leren traden.

Wat waren jouw valkuilen in het begin van je trade-carriére? 

Fear of missing out! Ik vond het heel moeilijk als ik een mooie kans zag om op het goede moment te wachten.

Hoe ben jij persoonlijk verandert door traden?

Door te beginnen met traden ben ik veel dingen vanuit een ander perspectief gaan bekijken. Dit heeft voornamelijk te maken met het afwegen van risico’s tegenover de beloning die er tegenover staat, maar ook met dingen op langere termijn bekijken en zelfontwikkeling zowel in mindset als lichamelijk

Op welke manier heeft ForexLibrary jouw traden doen veranderen?

Na enige tijd geprobeerd te hebben zelf te leren traden koos ik ervoor ForexLibrary te proberen. Dit was een hele goede keuze gezien de mentoren daar mij de houvast en richting gaven die ik nodig had. De ondersteuning die je krijgt bestrijkt in mijn optiek alles wat je nodig hebt binnen het traden, van technische analyse tot psychologie.

Kijk je anders naar je doelstellingen nu je over deze informatie beschikt?

Nee mijn doelstelling is nog steeds hetzelfde. Door de hulp en begeleiding van ForexLibrary is het wel zo dat de weg naar mijn doelstelling veel soepeler en beter aan het verlopen is dan voorheen.

Op welke manier ga jij waarde toevoegen aan de community? En op watvoor manier heeft de community jou geholpen?

Ik ga waarde toevoegen aan de community door onder andere mijn mindset door te geven betreft benadering van de markt, geen haast, wat te doen in specifieke situaties etc.

Over welke dingen was jij het meest verbaasd van de content?

De diepgang van de content die toch heel makkelijk te begrijpen en toe te passen valt. Ook de informaliteit en transparantie is naar mijn idee fijn.

Wat vond je het belangrijkste van de cursus, het mentale of technische gedeelte en kan je dit voor ons toelichten?

In mijn optiek kan het ene niet zonder het andere en andersom. Het zijn twee skills die samen een solide en cruciale basis vormen om te traden. Zoals ik eerder al zei wordt ook aan beide onderwerpen aandacht besteed bij ForexLibrary.

Wat zijn jouw tips aan nieuwe forex library studenten? 

Traden is geen sprint maar een marathon, zet je schouders eronder, werk hard en stel de vragen die je wilt stellen. Heb geen haast en haal het idee uit je hoofd dat dit een ‘get rich quick’ optie is.

Wat zou jij een beginnende trader willen meegeven?

Hard werken loont. Probeer zo consistent mogelijk te blijven tijdens het leerproces, kom elke dag opdagen en plan je momenten elke dag in om te leren/oefenen. Leer je dit jezelf al aan in het stadium van leren dan zal dit routine zijn tegen de tijd dat je winstgevend trader bent!

 

 

 

meer ervaringen

– Noury