Skip to content

"

Door traden weet ik dat mijn persoonlijke doelen haalbaar zijn."

Wat waren jouw interesses om te beginnen met traden?

Ik was altijd op zoek naar een manier waar ik veel geld kan verdienen, veel vrijheid kan creëren, en geen verantwoording heb over personeel, want daardoor ben je altijd nog afhankelijk van hen, dit vind je alleen in traden.

Hoe reageerde de mensen om jou heen toen je zei dat je wilde leren traden?

 Waarschijnlijk net zoals bij iedereen, dat is moeilijk, ik ken iemand die het doet maar die is zowat afgestudeerd in het handelen op de beurs dus jij kan dat niet. Enorm negatief dus.

Binnen hoe snel dacht je geld te verdienen en hoe denk je daar nu over?

Ik had een veel te positief voorbeeld van mijn oom, hij had in een half jaar tijd €5000 naar €80.000 getrade, maar zo snel ging het bij mij helaas niet.

Wat waren jouw valkuilen in het begin van je trade-carriére?

Te grote lotsize openen, trades chasen en opnieuw in een trade stappen nadat mijn stoploss was geraakt.

Hoe ben jij persoonlijk verandert door traden?

Dit vind ik een moeilijke vraag, want ik weet niet of ik echt persoonlijk verandert ben, ik weet wel dat mijn persoonlijke doelen door traden zeker haalbaar zijn.

Op welke manier heeft ForexLibrary jouw traden doen veranderen?

Ik vond het nooit prettig dat ik 1/3 1/4 trade, de rewards zijn minder en je komt sneller in een negatieve spiraal, omdat er maar 3 losses nodig zijn om je winsten te verliezen, de strategie die ik geleerd heb bij ForexLibrary zorgt ervoor dat ik veel grotere RR heb, 1/10 tot 1/35, dat is het mooiste aan de manier van traden van ForexLibrary.

Kijk je anders naar je doelstellingen nu je over deze informatie beschikt?

Mijn doelstellingen zijn hierdoor sneller haalbaar, aangezien ik nu met het zefde percentage risk meer reward heb. Zo kan ik sneller compounden 

Op welke manier ga jij waarde toevoegen aan de community en op wat voor manier heeft de community jou geholpen?

Ik sta altijd klaar voor mensen om hen te helpen en samen over dingen na te denken en te brainstormen en ik hecht hier zelf ook veel waarde aan. Dit is ook dat wat mij heeft geholpen in de community, omdat ik beter leer met like minded people.

Over welke dingen was jij het meest verbaasd van de content?

De enorme R:R die mogelijk zijn met deze strategie.

Wat vond je het belangrijkste van de cursus, het mentale of technische gedeelte en kan je dit voor ons toelichten?

Het technische gedeelte, ik vond het namelijk moeilijk om een strategie te vinden die bij mij past, die voor mij goed voelt. 

Wat zijn jouw tips aan nieuwe Forex Library studenten?

Zorg ervoor dat je er echt klaar voor bent, voordat je met echt geld gaat traden. Ik heb verschillende keren 1 op 1 sessie gehad met de mentoren om te kijken of ik echt de strategie onder controle heb.

Wat zou jij een beginnende trader willen meegeven?

Nothing comes easy or without a mistake

meer ervaringen

Daniel Wenzel